Trotse eigenaren. 

Hieronder enkele foto's en filmpjes van klanten welke bij ons een baby grijze roodstaart hebben gekocht al dan niet getest op de bekende ziekte's.

Hieronder een filmpje van Jerry welke 30 november 2010 is verkocht aan een klant in Haaksbergen. Jerry is verkocht toen hij 15 weken oud was op het filmpje was hij 2 dagen bij zijn nieuwe eigenaar zoals u kunt zien begint hij zich al behoorlijk thuis te voelen en hij begint zelfs al een beetje te brabbelen. Jerry heeft dan ook een behoorlijk goede leermeester gehad aan onze eigen grijze roodstaart Coco welke uiteraard in onze woonkamer tegenover Jerry heeft gestaan en vanaf dat jerry 6 weken was heeft zitten kletsen.

Wij zeggen dus altijd de tijd en aandacht welke u bereid bent om te investeren in uw grijze roodstaart zult u ook zeker terug krijgen van uw papegaai !!!

 

Hey hallo,
 
Het gaat super goed met Paris & Roxy, 2 zusjes van elkaar welke het heel goed met elkaar kunnen vinden.
Ze doen erg grappige stunts uithalen en maken de raarste geluiden wij zijn erg gelukkig met ze. Zeker na we allemaal mee gemaakt hebben wat met onze eerste papegaai welke elders werd gekocht en helaas na al maanden overleed aan bek en vederrot. Wij hebben wij deze papegaaien laten testen op alle ziekte's dit was gelukkig allemaal goed want dit willen willen we echt NOOIT meer meer maken.
Groet, Jopie & Linda 

 

 

Hallo daar,
      
Het gaat erg goed Kareltje Hij weegt nu 530 gram en 50 gram aangekomen dus voldaan.
Hij krijgt s, morgens en s, avonds pap en s, middags fruithapje.
Hij vind alles lekker en gaat zelf op de stok zitten en begint te klimmen hij
voelt zich echt thuis bij ons en poetst de veertjes echt een leuk gezicht.
We zijn erg gek op hem en maakt ook allerlei geluitjes het is een leuk beestje.
Hij eet soms een zaadje uit de hand maar hij vind het nog moeilijk om ze af te pellen.
 
Groetjes
 
Derk en Hannek.
 
 
 
hoi hoi,Het gaat heel goed met peper, elke dag als ik hem zie is hij weer veranderd. Hij is wel handig, Klimt met zijn amper zeven weken tot boven in de kooi. eet goed. maar zeurt veel! als het aan hem lag kreeg hij de hele dag eten. Omdat hij klimt zo heb ik een dikke sprei onder in zijn kooi gelegd dan valt hij zacht. de keren dat hij viel viel probeerde hij te vliegen, je lacht je rot. Het is een schatje.
 
Groeten, Myrna

 

Hey,Hoi..Dit is ons gaaitje nu na 7 maanden.
Wij genieten onwijssss van ons lieve grijze roodstaart! Hij/Zij is zoooo lief en tam! Iedereen die hier binnekomt mag hem aaien en kussen! De laatste pap heeft hij ook afgeleerd! Eet en drinkt perfect.

Mvg,
Alper

 

Hallo, 
Onderstaande foto s zijn van Rocco welke in het begin een vrij moeilijke start heeft gehad maar zoals jullie kunnen zien is Rocco er weer helemaal bovenop. wij hebben er dan ook nooit geen spijt van gehad dat wij bij jullie deze papegaai hebben gekocht. we genieten elke dag weer van hem. wij wensen jullie en de bezoekers veel plezier met deze boeiende site.
Groetjes bart en cisca.
 
 
 
 
 
 
 
Onderstaande foto's zijn afkomstig van klant uit Tilburg.
Hier kan uw tekst komen te staan Meneer Trommelen !!!